Sommerperioden (fra starten af sommertid til afslutningen).
I denne periode kører vi primært på racercykel.

Tirsdag

17:30: Foregår som interval kørsel med vægt på den enkelte deltager. Vi kører en rundstrækning i nærheden af Køge som er på ca. 10 km.
Der laves forskellige "lege". F. eks. spurt, enkeltstart, harejagt o.l. Den samlede distance er ca. 60 km. men med meget forskelligt tempo, da der ikke kigges så meget på gennemsnit, men mere på intensiteten i den enkeltes interval. Dette er et godt sted at starte for nye medlemmer, for alle kan være med. En af klubbens holdkaptajner forestår normalt træningen og forsøger at tilpasse den, så den passer til de fremmødte. Den angivne distance kan nemt tilpasses, så man evt. kun kører en eller to runder.

Søndag:

09:00: Vi kører en tur. Vi planlægger op til tre hold, med forskellig distance og hastighed.

Hold 1 er for "de seje motionister" og kører 90+ km. med en hastighed på 30+.

Hold 2 er for de mere moderate men dog seriøse motionister og kører en tur på 60-80 km. med en hastighed på 26-28 km./t. Til tider er vi så mange at vi splitter dette hold op i to grupper.

Hold 3 (begynder) er åbent for alle der gerne vil prøve om motionscykling er for dem, og kører ikke hver søndag, men mere som invitationsløb e.l.

Søndagsturen har sit eget menupunkt på hjemmesiden, så man kan se hvad der er planlagt.

Vinterperioden (fra sommertids ophør til den starter igen).
I denne periode kører vi primært på MTB

Søndage 09:30

MTB ture i skovene omkring Køge. Der arrangeres fælles ture til MTB motionsløb, ligesom klubben selv arrangerer interne løb for klubbens medlemmer. Derudover arrangeres normalt 3 klubtræf med vore naboklubber i denne periode (både MTB og racer).

Seniorerne.

Tirsdag og torsdag 09:30: Denne træning køres normalt som en tur på 50 - 70 km. og det er seniorerne som står for det og primært deltager, men alle er velkommen. Racer i sommerperioden og MTB i vinterperioden.

Træning og lange ture starter fra Ravnsborghallen medmindre andet er oplyst på hjemmesiden/aktivitetskalenderen.