Det er svære tider vi lever i. Men det behøver jeg nok ikke at skrive om, for mon ikke vi alle sammen er klar over det.

I KCM har de betydet at der intet sker. Nu er det jo ikke fordi vi, normalt om vinteren, har det helt store aktivitetsniveau, men i år er det jo endnu mindre. Jeg ved at nogen holder sig i gang på hometraineren og måske på MTB i skoven. Men kun alene eller måske et par stykker sammen, sådan som myndighedernes anbefaler.

Som i nok kan huske betød det også at vi var nødt til at aflyse klubbens generalforsamling.

Der er ikke nogen mulighed for at afvikle den lige med det samme, så vi har, i bestyrelsen diskuteret, hvordan vi gør med kontingentet for 2021. Beslutningen er at vi sender opkrævning ud ligesom vi plejer, og simpelthen på samme beløb som sidste år.

Om vi så når at afvikle en generalforsamling i løbet af sommeren eller vi ender med a vente til den næste ordinære i oktober, ja det må tiden vise.

Der er nogle stykker som allerede har betalt, og de burde ikke få nogen opkrævning.

Med håbet om en fremtid uden pandemi.

Preben Husted
Forman Køge Cykel Motion.

Det var træls. På godt jysk.

Netop som man troede det gik godt, ja så gik det, lige pludseligt, slet ikke. Som det fremgår, har vi udsat generalforsamlingen, og vi tager lige en snak i bestyrelsen om hvad og hvordan, men indtil videre er der ikke så meget andet at gøre end at vente på bedre tider.

Som annonceret tidligere, havde vi tænkt os at sælge ud af vores restlager af tøj på generalforsamlingen. Det skal medlemmerne naturligvis ikke snydes for, så det er stadig til salg, men nu er man nødt til at kontakte Birgit og lave en aftale. Hun kan kontaktes på 40468732.

Sommeren er slut, og vinteren står for døren. Mange kører lidt MTB om vinteren og det gælder nok også i år, men der er ikke, endnu, lavet et program for vinterens MTB planer. Det kommer muligvis lidt senere, men indtil videre er det blot traditionel MTB kørsel søndag, tirsdag og torsdag kl. 9.30.

Mon ikke vi ender med at aflyse julefrokosten også. Det tager vi stilling til lidt senere.

Preben Husted
Formand KCM

Med udgangspunkt i regeringens seneste restriktioner, affødt af corona pandemien, er årets generalforsamling udsat indtil videre.