Sommeren er på sit højeste. Nogen går på ferie og andre får mere tid til at cykle.

Bestyrelsen har været samlet, for første gang i 9 måneder og vi har derfor truffet et par beslutninge som vi her vil orientere om.

Generalforsamlingen 2020 blev aflyst/udsat p.g.a. corona restriktioner. Det er besluttet at vi ikke afholder en anden, men blot venter til den ordinære for 2021 og så simpelhen springer den udsatte over.
Jeg orienterede bestyrelsen om at jeg stopper som formand på den kommende generalforsamling, og der er ikke, umiddelbart, nogen af de siddende bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at overtage hvervet. Det blev diskuteret, hvad resultatet kan blive hvis der ikke findes en anden formand. Den beslutning vil vi overlade til generalforsamlingen. Resultatet kan, i yderste konsekvens, betyde at klubben må nedlægges.

Inden vi kommer så vidt, er der dog en rest af klubbens aflyste jubilæum, som vi besluttede at gennemføre. Nemlig en klubmiddag. Den er dog blevet til en brunch på Ribhouse i Køge. Der er bestilt plads til lørdag d. 21. august kl. 10.30. Alle klubbens medlemmer er hermed inviteret med påhæng, for de, der måtte ønske det. Tilmelding nødvendig af hensyn til restauranten.

Du finder tilmeldingen under ”Klubaktiviteter”.

Klubmesterskab er planlagt til 12. september, og så slutter vi af med en tur op på Hallandsåsen i Sverige d. 19. september.

Med ønsket om en fortsat god (cykel) sommer.
Preben Husted
Formand

Sommeren har nu indfundet sig og det er forrygende godt vejr til at cykle.

Desværre har vores faste holdkaptajn til hold 1, Jørgen Veisig, besluttet sig for at nøjes med at køre med, frem for at lægge stilen. Det respekterer vi naturligvis, og så håber jeg samtidig at klubbens hold 1 stadig får nogle fine ture.

Hold 2 har fint gang i den med de nuværende 3 holdkaptajner der tager tjansen på skift, og søndag d. 20. juni har Jesper besluttet sig for at holdet skal køre en længere tur på op mod 150 km. Vi havde en tilsvarende tur sidste år, med god tilslutning, så det håber vi naturligvis på igen i år.

Samme dag, søndag d. 20. juni, arrangerer Birgit en tur rundt om Issefjorden. Mødested: Færgen til Orø kl. 09:00.

Ved begge ture giver klubben en forfriskning undervejs eller efter turen.

Tom har fået gang i tirsdag aften træningen. Med lidt skiftende opbakning. Husk at holde øje med facebook, for det er her han skriver lidt om aftenen og andre melder sig til, så han ved om der kommer nogen og deltager.

Vores seniorer kører tirsdag og torsdag formiddag, som de plejer. Jeg har ikke fået nogen tilbagemeldinger på hvor mange de er, men kører, det gør de. Måske du skulle overveje at køre med når du alligevel skal gå derhjemme og kede dig i ferien. Husk det er kl. 09.30.

Med ønsket om fortsat godt cykelvejr.
Preben Husted

 

Så kom sommersæsonen i gang.
Efter en vinter med en lang række udfordringer. Corona først og fremmest, men så afløst af et meget koldt forår hvor lysten til at finde sommer cyklen frem, måske ikke har været som den plejer.

Ikke desto mindre er vi kommet i gang og med et pænt fremmøde.
Som det næsten sker hvert år, har vi også i år haft et frafald af medlemmer. Nogen har valgt at stoppe af helbredsmæssige eller alders betingede årsager. Andre har måske mistet interessen og andre igen har fået andet at se til. For mit eget vedkommende, så er jeg flyttet på landet og har købt et hus der kræver min opmærksomhed, og selvom jeg cykler bliver det ikke lige så meget som tidligere år og ikke så meget i klubregi.

Vi har dog også fået nye medlemmer. 4 plus et par prøvemedlemsskaber. Ikke alle er endt med at blive hængende, men mon ikke det bliver til et par stykker.

Desværre har en række af klubbens, normale, holdkaptajner valgt at stoppe med den tjans. Det betyder at vi lige nu, kun har tre til hold to og en enkelt til hold et. Vi gør hvad vi kan for at møde op og lægge en plan, men vil gerne opfordre til at andre kommer på banen med input og gode ideer. Gerne stil dig til rådighed som holdkaptajn eller måske kom med forslag til hvor turen kan gå hen. Nye øjne og ben har ofte nye ideer til en god tur.

Selv om vi har en hjemmeside, er det mere og mere på Facebook at der bliver orienteret og spurgt ind til søndagens  og tirsdagens tur og træning. Gruppen er kun for klubbens medlemmer og hvis du ikke er med i gruppen kan det skyldes at du endnu ikke har søgt om at blive det. Find gruppen her: https://www.facebook.com/groups/230821223791959 og søg om medlemskab. Normalt reagerer jeg rimeligt hurtigt på anmodninger.

Klubben cykler:
Tirsdag og torsdag kl. 09:30
Tirsdag kl. 17:30 (hold øje med Facebook gruppen)
Søndag kl. 09:00

Og nu er vejret endelig blevet bedre, så lad os mødes på cyklen.

Preben Husted
Formand