Årets klubmestre 2021 er fundet.
 
I 10 km enkeltstart blev Kim Andersen vinder i tiden 16,44 min. I gruppen over 60 år vandt Birger Andersen igen igen, i tiden 18.38 min. Tillykke til begge to.
 
Som noget nyt havde vi et handicapløb Som Tom Cedervall vandt i sikker stil. Det var noget snak om fejl i tiderne, men det har dommerkommiteen helt afvist.  
 
Tiderne i 10 km enkeltstart:
Peter 21,10
Tom 20,12
Mogens 20,03
Søren 19,25
Finn 18,49
Birger 18,38
Mads 17,27
Bent 17,22
Kim 16,44
 
hilsen
Jesper

Sommeren er på sit højeste. Nogen går på ferie og andre får mere tid til at cykle.

Bestyrelsen har været samlet, for første gang i 9 måneder og vi har derfor truffet et par beslutninge som vi her vil orientere om.

Generalforsamlingen 2020 blev aflyst/udsat p.g.a. corona restriktioner. Det er besluttet at vi ikke afholder en anden, men blot venter til den ordinære for 2021 og så simpelhen springer den udsatte over.
Jeg orienterede bestyrelsen om at jeg stopper som formand på den kommende generalforsamling, og der er ikke, umiddelbart, nogen af de siddende bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at overtage hvervet. Det blev diskuteret, hvad resultatet kan blive hvis der ikke findes en anden formand. Den beslutning vil vi overlade til generalforsamlingen. Resultatet kan, i yderste konsekvens, betyde at klubben må nedlægges.

Inden vi kommer så vidt, er der dog en rest af klubbens aflyste jubilæum, som vi besluttede at gennemføre. Nemlig en klubmiddag. Den er dog blevet til en brunch på Ribhouse i Køge. Der er bestilt plads til lørdag d. 21. august kl. 10.30. Alle klubbens medlemmer er hermed inviteret med påhæng, for de, der måtte ønske det. Tilmelding nødvendig af hensyn til restauranten.

Du finder tilmeldingen under ”Klubaktiviteter”.

Klubmesterskab er planlagt til 12. september, og så slutter vi af med en tur op på Hallandsåsen i Sverige d. 19. september.

Med ønsket om en fortsat god (cykel) sommer.
Preben Husted
Formand

Sommeren har nu indfundet sig og det er forrygende godt vejr til at cykle.

Desværre har vores faste holdkaptajn til hold 1, Jørgen Veisig, besluttet sig for at nøjes med at køre med, frem for at lægge stilen. Det respekterer vi naturligvis, og så håber jeg samtidig at klubbens hold 1 stadig får nogle fine ture.

Hold 2 har fint gang i den med de nuværende 3 holdkaptajner der tager tjansen på skift, og søndag d. 20. juni har Jesper besluttet sig for at holdet skal køre en længere tur på op mod 150 km. Vi havde en tilsvarende tur sidste år, med god tilslutning, så det håber vi naturligvis på igen i år.

Samme dag, søndag d. 20. juni, arrangerer Birgit en tur rundt om Issefjorden. Mødested: Færgen til Orø kl. 09:00.

Ved begge ture giver klubben en forfriskning undervejs eller efter turen.

Tom har fået gang i tirsdag aften træningen. Med lidt skiftende opbakning. Husk at holde øje med facebook, for det er her han skriver lidt om aftenen og andre melder sig til, så han ved om der kommer nogen og deltager.

Vores seniorer kører tirsdag og torsdag formiddag, som de plejer. Jeg har ikke fået nogen tilbagemeldinger på hvor mange de er, men kører, det gør de. Måske du skulle overveje at køre med når du alligevel skal gå derhjemme og kede dig i ferien. Husk det er kl. 09.30.

Med ønsket om fortsat godt cykelvejr.
Preben Husted