Kære alle medlemmer

Officielt er det forår og cykelsæsonnen er startet. Vi var mange der mødte frem i søndags, hvor vejret var perfekt.

De næste søndage kører vi igen fra Ravnsborghallen kl. 10.00. Det gør vi for lige at få et par varmegrader mere og den værste rimfrost væk fra vejene. Fra søndag den 1. maj er det så igen fra kl. 9.00.  

Vi prøver at lave to hold således, at der er hold der passer til de flestes ønsker. 

Der vil typisk være en kaptajn for hvert hold. Kaptajnen bestemmer turen og sørger for, at vi overholder færdselsreglerne og at alle kommer med hjem o.s.v.

Regn med at turen for det ene hold er omkring 2 timer og for det andet hold ca. 3 timer.

Hvis i kender nogen der gerne vil prøve at køre med os er de velkomne. Så kan vi måske få nogle flere medlemmer ad denne vej.

Vedrørende tirsdagstræning og søndagsture er det værd at følge med på facebook, hvor der løbende lægges nyheder op.

I 1. halvår vil der også blive arrangeret forskellige aktiviteter. Allerede nu kan jeg varsle, at der arrangeres en laaang tur som i år bliver på omkring 150 km. Der er også planer om, at arrangere en tur hvor vi både cykler lidt og ser Tour de france feltet passere. Det bliver et heldagsarrangement den 2. juli. Men mere om disse aktiviteter og forhåbentlig flere, senere.

Vel mødt til alle, det bliver en fantastisk cykelsæson.

hilsen

Bestyrelsen

Årets klubmestre 2021 er fundet.
 
I 10 km enkeltstart blev Kim Andersen vinder i tiden 16,44 min. I gruppen over 60 år vandt Birger Andersen igen igen, i tiden 18.38 min. Tillykke til begge to.
 
Som noget nyt havde vi et handicapløb Som Tom Cedervall vandt i sikker stil. Det var noget snak om fejl i tiderne, men det har dommerkommiteen helt afvist.  
 
Tiderne i 10 km enkeltstart:
Peter 21,10
Tom 20,12
Mogens 20,03
Søren 19,25
Finn 18,49
Birger 18,38
Mads 17,27
Bent 17,22
Kim 16,44
 
hilsen
Jesper

Sommeren er på sit højeste. Nogen går på ferie og andre får mere tid til at cykle.

Bestyrelsen har været samlet, for første gang i 9 måneder og vi har derfor truffet et par beslutninge som vi her vil orientere om.

Generalforsamlingen 2020 blev aflyst/udsat p.g.a. corona restriktioner. Det er besluttet at vi ikke afholder en anden, men blot venter til den ordinære for 2021 og så simpelhen springer den udsatte over.
Jeg orienterede bestyrelsen om at jeg stopper som formand på den kommende generalforsamling, og der er ikke, umiddelbart, nogen af de siddende bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at overtage hvervet. Det blev diskuteret, hvad resultatet kan blive hvis der ikke findes en anden formand. Den beslutning vil vi overlade til generalforsamlingen. Resultatet kan, i yderste konsekvens, betyde at klubben må nedlægges.

Inden vi kommer så vidt, er der dog en rest af klubbens aflyste jubilæum, som vi besluttede at gennemføre. Nemlig en klubmiddag. Den er dog blevet til en brunch på Ribhouse i Køge. Der er bestilt plads til lørdag d. 21. august kl. 10.30. Alle klubbens medlemmer er hermed inviteret med påhæng, for de, der måtte ønske det. Tilmelding nødvendig af hensyn til restauranten.

Du finder tilmeldingen under ”Klubaktiviteter”.

Klubmesterskab er planlagt til 12. september, og så slutter vi af med en tur op på Hallandsåsen i Sverige d. 19. september.

Med ønsket om en fortsat god (cykel) sommer.
Preben Husted
Formand