I klubben har vi et antal medlemmer, som af forskellige årsager (nok mest alder) har fået lidt svært ved at følge med, og selv om vi gerne venter (siger vi!), så er der stadig nogen der føler at det går for stærkt.


Vi har også netop startet et lille projekt hvor vi forsøger at lokke nye medlemmer til med et begynderhold, og det har vist sig at de fleste af dem, der har meldt sig også er oppe i alderen og nok ikke har en forventning om at komme til at køre rigtigt stærkt.

Derfor starter vi nu et hold op vi vil kalde ”SUPERVETERANER”. Det betyder ikke at man skal være over en vis alder for at deltage men det betyder at der ikke skal køres ret stærkt og nok heller ikke ret langt.

Som udgangspunkt vil vi prøve at køre hver onsdag formiddag kl. 09.30 og lørdag kl. 09.30. Det er dog helt op til de deltagende hvilke dage der passer dem bedst, så vi finder den rigtige dag når vi er kommet i gang.

Når jeg skriver ”ikke ret stærkt”, så mener jeg det. Hvis du er en af dem der har meget svært ved at holde farten under 25 km/t (og dem er der en del af!), så skal du ikke komme og være med.

Jeg har jo set hvordan en del af vores medlemmer, som tidligere har været meget aktive, efterhånden ikke dukker op mere, eller kun dukker op og kører med ud af byen. Det er mit håb at mange af dem vil komme og være med og på den måde genfinde glæden ved at cykle sammen med andre.

Jeg vil selv komme og ”trille” med engang imellem for at høre og se hvordan stemningen er, men ellers regner vi med at holdet kommer til at fungere selvstændigt.