Så kom vi i gang med sommeren i KCM. Og hvilken start vi har fået. Søndagsturen er velbesøgt med over 20 deltagere, flere gange. Hold et har fået et par nye deltagere og så mange af klubbens medlemmer dukker op til hold 2, at vi har været nødt til at dele det op. Dels pga Corona vejledningen som indtil videre har frarådet at man var mere end 10 samlet, men også fordi de fleste holdkaptajner ikke ønsker at tage ansvaret for mere end 10 (måske op til 12 i enkelte tilfælde).

Det er gået fint med at dele holdet op, og hvis der også fremover kommer så mange er vi klar til at fortsætte med det. Vores normale hold 2 er kommet i god form, så de kører ofte lidt længere og lidt hurtigere end vi ellers har gjort. Typisk op mod 100 km. og med en fart omkring, eller over 28 km/t. Vi skal nok få alle med, men det er måske værd at tænke på, når vi deler holdet op, om man er til den lange og lidt hurtige tur eller man hellere vil ”nøjes” med en tur på 60-80 km. og med en fart omkring de 26 km/t. På søndag (d. 14. juni) har Ronni tænkt sig at køre tøserunden. Den er 113 km.

Da rejsevejledningen stadig fraråder at man tager til Sverige, har vi aflyst vores tur d. 28. juni. I stedet har Jesper planlagt en laaang søndagstur. Jeg synes han har fablet om 150 km. ++. Hvis du har lyst til at tage med på den, skal du sørge for at have lidt ekstra proviant med og evt. et dankort så vi kan komme ind et sted og får en kop kaffe/is/frokost. Når den mere præcise plan er klar skal vi nok sørge for at skrive den ud på en eller anden måde.

Tirsdag aften træningen, som vi var tæt på at nedlægge efter sidste sæson, er også velbesøgt, med mellem 5 og 10 deltager  hver gang. Det lyder måske ikke af meget men det er væsentligt flere en sidste år. Bliv ved med det. Tom bliver så glad, når der er nogen at planlægge for.

Veteranholdet kører. Godt nok kun med 2-3 stykker hver gang, men de kører og regner med at blive ved med det. Husk at de har rykket deres starttidspunkt til kl. 9. Både onsdag og lørdag.
Og endelig er der jo vores seniorhold, tirsdag og torsdag formiddag, som kører ligesom de plejer, med 4-10 deltagere hver gang. Husk at man behøver ikke at være pensionist eller gammel for at deltage i de sidst nævnte hold. Man skal bare være indstillet på at følge med i det tempo holdene kører med.

Med det væsentligt højere antal og også en del nye medlemmer er der dukket et par småproblemer op. Husk at vi altid følger færdselsloven. Den tillader at man cykler to og to ved siden af hinanden hvis forholdene tillader det, men aldrig mere! Og hvis der ikke er plads eller oversigtsforholdene er dårlige, forventes vi at køre på een række. HUSK DET.
Husk også at den udpegede holdkaptajn har påtaget sig at planlægge en tur og han eller hun føler et vist ansvar for at vi alle kommer sikkert med rundt og opfører os ordentligt når vi har klubtøjet på. Så hvis han/hun, eller en anden, påtaler en uhensigtsmæssig opførsel er det ikke for at genere nogen, men udelukkende med vores allesammens sikkerhed for øje.

Lad os fortsætte det flotte engagement og få en god cykel sommer.
Preben Husted