Generalforsamlingen står lige rundt om hjørnet. Vi har reserveret Ravnsborghallens cafeteria og bestilt stegt flæsk, ligesom vi plejer. Coronaen spøger stadig, og vi har sikret os at cafeteriet overholder de gældende regler for sammenkomster.

Sommeren har bestemt ikke været normal og jeg skal nok komme mere ind på hvordan den har påvirket klubben i min formandsberetning, men et par ting vil jeg nævne allerede her.

Klubben har de sidste par år, via DGI, tilbudt prøvemedlemsskab til deltagere i hærvejsløbet. Løbet blev, ligesom så meget andet, aflyst i år, men fordi vi er med og også stiller os til rådighed næste år, er vi blevet tildelt et deltagernummer til næste års hærvejsløb. Vi har besluttet os for at udlodde dette blandt de deltagende ved generalforsamlingen. Hvis vinderen ikke ønsker at deltage, vil vi lade det være op til vedkommende, hvem der så skal have det.

Vi har også et restlager af klubtøj, i modeller og størrelser som vi får meget svært ved at komme af med og derfor har vi besluttet at tage det med til generalforsamlingen og sælge det til halv pris.

Det drejer sig om flg. modeller:
Tricot kortærmet - tight fit (pris 75,-)
Tricot lange ærmer (175,-)
Cykelbukser korte (de gamle hvide) (200,-)
Cykelbukser knickers (200,-)
Jakke (90g åndbar) (175,-)
Vinterjakke (250,-)
Tricot kort, sort (175,-)
Vindvest, sort  (225,-)

I skrivende stund er der 17 tilmeldte til generalforsamlingen, men der er plads til flere. Tilmeldingen er nødvendig af hensyn til madbestillingen, men man er naturligvis velkommen til at komme uden tilmelding. Så får man bare ikke noget at spise.

Husk også at vi kører sommerens sidste tur på racer søndag d. 18.oktober.

Jeg håber vi ses til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober kl. 19.

Preben Husted
Formand KCM