Udskriv

Sommeren har nu indfundet sig og det er forrygende godt vejr til at cykle.

Desværre har vores faste holdkaptajn til hold 1, Jørgen Veisig, besluttet sig for at nøjes med at køre med, frem for at lægge stilen. Det respekterer vi naturligvis, og så håber jeg samtidig at klubbens hold 1 stadig får nogle fine ture.

Hold 2 har fint gang i den med de nuværende 3 holdkaptajner der tager tjansen på skift, og søndag d. 20. juni har Jesper besluttet sig for at holdet skal køre en længere tur på op mod 150 km. Vi havde en tilsvarende tur sidste år, med god tilslutning, så det håber vi naturligvis på igen i år.

Samme dag, søndag d. 20. juni, arrangerer Birgit en tur rundt om Issefjorden. Mødested: Færgen til Orø kl. 09:00.

Ved begge ture giver klubben en forfriskning undervejs eller efter turen.

Tom har fået gang i tirsdag aften træningen. Med lidt skiftende opbakning. Husk at holde øje med facebook, for det er her han skriver lidt om aftenen og andre melder sig til, så han ved om der kommer nogen og deltager.

Vores seniorer kører tirsdag og torsdag formiddag, som de plejer. Jeg har ikke fået nogen tilbagemeldinger på hvor mange de er, men kører, det gør de. Måske du skulle overveje at køre med når du alligevel skal gå derhjemme og kede dig i ferien. Husk det er kl. 09.30.

Med ønsket om fortsat godt cykelvejr.
Preben Husted