Udskriv

Sommeren er på sit højeste. Nogen går på ferie og andre får mere tid til at cykle.

Bestyrelsen har været samlet, for første gang i 9 måneder og vi har derfor truffet et par beslutninge som vi her vil orientere om.

Generalforsamlingen 2020 blev aflyst/udsat p.g.a. corona restriktioner. Det er besluttet at vi ikke afholder en anden, men blot venter til den ordinære for 2021 og så simpelhen springer den udsatte over.
Jeg orienterede bestyrelsen om at jeg stopper som formand på den kommende generalforsamling, og der er ikke, umiddelbart, nogen af de siddende bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at overtage hvervet. Det blev diskuteret, hvad resultatet kan blive hvis der ikke findes en anden formand. Den beslutning vil vi overlade til generalforsamlingen. Resultatet kan, i yderste konsekvens, betyde at klubben må nedlægges.

Inden vi kommer så vidt, er der dog en rest af klubbens aflyste jubilæum, som vi besluttede at gennemføre. Nemlig en klubmiddag. Den er dog blevet til en brunch på Ribhouse i Køge. Der er bestilt plads til lørdag d. 21. august kl. 10.30. Alle klubbens medlemmer er hermed inviteret med påhæng, for de, der måtte ønske det. Tilmelding nødvendig af hensyn til restauranten.

Du finder tilmeldingen under ”Klubaktiviteter”.

Klubmesterskab er planlagt til 12. september, og så slutter vi af med en tur op på Hallandsåsen i Sverige d. 19. september.

Med ønsket om en fortsat god (cykel) sommer.
Preben Husted
Formand