Vinteren har vist tænder med temperaturer helt ned til -10 og et let drys sne. Det vejr opfordrer mest til at benytte sig af ”hometraineren” eller besøge fitness centeret på en spinningscykel.

Vi er dog nogen som har været på landevejen og i skoven adskillige gange i løbet af vinteren. Vi har fået afviklet de første to klubtræf med omkring 30 deltagere i ØM og ca. det halve hos os selv. Tilslutningen var lidt skuffende men specielt hos os selv var vejret meget udfordrende så det var ikke overraskende at mange valgte at blive hjemme.

Vinterens sidste klubtræf bliver hos CC95, søndag d. 5. marts.

Torsdag d. 2. marts mødes vi i klubhuset til sammenkomst med en kop kaffe/te og et stykke kage. Vi har inviteret DGI til at komme og lave et lille indlæg om ”God stil på landevejen”. Det er et initiativ DGI har sat i gang, i forsøget på at skabe lidt bedre forståelse og tollerance blandt både bilister og cyklister. Du kan læse mere om oplægget her. Efterfølgende er der naturligvis mulighed for at få en snak med DGI’s konsulent. Som sædvanligt vil der være mulighed for tøjkøb, stumpemarked og en god snak med andre klubmedlemmer.

Birgit og Helga er gået i gang med forberedelserne til forårets ”Tøsetræning”. I lighed med sidste år vil vi tilbyde dette lille kursus til deltagere i Tøserunden. Vi har ikke rigtigt forsøgt at promovere det endnu, men tilmeldingen er åben, så hvis du eller nogen du kender er interesseret, er det bare om at få sig meldt til.

Fredag d. 17. marts inviterer klubben til bowlingaften. Traditionen tro med påhæng. Af hensyn til bane og madbestilling er tilmelding nødvendig. Formularen findes på hjemmesiden under ”Klub aktiviteter”.

Sidst i marts vil vi starte op på raceren igen. I lighed med sidste år vil vi sætte klubbens holdkaptajner på til at planlægge en tur. Jeg regner med at de samme som sidste år er klar til at stille sig til rådighed, og jeg skal nok lave en lille orienteringsaften før opstarten. Vi kan dog altid bruge flere så hvis du har lyst til at være med skal jeg bede dig om at kontakte mig, så du kan komme på listen og evt. på kursus før sæsonstart.

En af klubben sponsorer, Cykelshoppen.dk inviterer til et lille arrangement tirsdag d. 18. april. Du kan læse mere om det på deres facebook side.

Frank og Jørgen har været i gang med at planlægge en tur til Harzen og der har været fin tilslutning, men desværre kom der et afbud efter at hotellet var reserveret, så der er en plads ledig. Jeg kan ikke selv deltage i år, men har været med flere gange og kan varmt anbefale at tage med. Ja, det er hårdt at cykle i det bjergrige terræn i Harzen, og derfor en udfordring, men samtidig en fantastisk oplevelse. Og så får man et par dage i selskab med nogen klubkammerater man måske ikke snakker så meget med til dagligt. Er du i tvivl om det er noget for dig, kan du kontakte mig, Jørgen eller Frank, så skal vi nok få dig overbevist om at det er.

Dagene bliver længere, solen får magt, og temperaturen stiger.

Vi ses derude.

Preben Husted
Formand KCM