Så blev det forår. I det mindste ifølge kalenderen.

Jeg valgte at deltage i årets sidste klubtræf i CC95. Det fortrød jeg! Sjældent er jeg da blevet så kold og våd på en cykeltur. Men tilslutningen var fin med næsten 30 deltagere, heraf dog kun 3 fra KCM. Alle andre var bare klogere end mig, og blev hjemme foran brændeovnen.

I næste uge (d. 17. marts) afholder vi bowlingaften. Netop nu med 23 deltagere, men der er plads til mange flere, så ind på hjemmesiden og meld til.

I sidste uge (2. marts) holdt vi klubaften med et meget flot fremmøde på ca. 25. De var kommet for at høre om ”God stil på landevejen”. Vi havde nemlig besøg af to konsulenter fra DGI som gav et fint foredrag om emnet, så nu er vi alle sammen ambassadører indenfor dette. Hvis du ikke deltog har du en mulighed for at læse lidt om det selv. DGI har det liggende på deres hjemmside her. Der er også mulighed for at deltage i et kursus i Ringsted med samme indhold som hos os. Læs mere her.

Vores sponsor havde endnu engang sørget for en flot kage, så alle fik fyldt sukkerdepoterne op, klar til den forestående sommer sæson.

D. 23. marts inviterer vi igen til ”Tøsetræning”, både for klubbens nuværende medlemmer og for alle andre der måtte have lyst til at deltage. Tilmeldingen er åben.

Og så er det søndag d. 26. marts hvor vi starter sommerens søndagstur. Jeg regner med at vi kan køre i mindst to hold, men gerne tre, og efter turen tænder vi op i grillen og serverer en pølse. Jytte har lovet at stille grillen frem og hendes mand vil sørge for at der er kul på, så vi ender hos hende på Mosevænget 8. Alle holdkaptajner mødes ugen før for at forberede sig til sæsonen. En del af denne forberedelse er at Tom har været på kursus for at blive klar til at stå for tirsdags træningen, som afvikles første gang d. 28. marts.

Turen til Harzen er, i store træk, på plads. Desværre er der kommet et afbud, som betyder at der er en plads ledig, så lad mig opfordre til at springe til og tage med i store bededags ferien 11.-14. maj.

Det er nu raceren skal findes frem fra kælderen og gøres klar så du kan komme på landevejen sammen med klubben.

Preben Husted
Formand