Helga har arrangeret en tur til Sverige. Nærmere betegnet til Høør, hvor hun har adgang til et sommerhus som klubben så har fået mulighed for at bruge.

Vi tager dertil i weekenden d. 16-17-18. juni. Hvis man vil vente med at komme til om lørdagen går det helt fint. Der er ca. 2 timers kørsel fra Køge.

 

Planen er at vi tager fra Køge fredag eftermiddag og kører til Høør hvor vi så hygger os med lidt grillmad og finder os til rette. Efter en nat i det Svenske tager vi så på en cykeltur lørdag og igen søndag før vi kører hjem igen.

Prisen er afhængig af deltagerantallet, men vi regner med at ca. 325,- vil dække transporten og overnatningen. Dertil skal regnes lidt til forplejning. Prisen er udregnet efter at vi kører i flere biler med cyklerne bagpå, men hvis nogen af de tilmeldte er villige til at køre med klubbens cykeltrailer kan vi tage flere i hver bil og på den måde få prisen lidt ned. Når du melder til så skriv gerne i kommentarfeltet hvis du vil køre med traileren.

Der er maksimum plads til 12 deltagere i sommerhuset. Hvis der er flere tilmeldte vil vi oprette en venteliste og evt. se på alternative overnatningsmuligheder hvis interessen bliver meget stor. Af hensyn til planlægningen er tilmeldingsfristen sat til 1. maj.

Den angivne pris er incl. et tilskud fra klubben på 150,-/pers. Den endelige pris og indbetaling, meddeles når tilmeldingen er lukket.