Udskriv

Januar er gået og vi er kommet ind i februar. Vi har fået valgt ny kasserer, og som forventet blev det Jesper Andersen. Jesper har ikke formelt fået adgang til klubbens konto i banken endnu, fordi det er lidt omstændeligt. Det skal dog nok lykkes og i mellemtiden har jeg selv stået for at udsende kontingentopkrævning. Hvis du ikke har modtaget en mail kan det være fordi du allerede har betalt, eller også er mailen måske blevet fanget af dit spamfilter. Hvis du er i tvivl, så skriv til mig, så finder vi ud af det.

klubtræf 4Vejret er blevet koldt, men til gengæld næsten vindstille og med høj himmel og sol en del dage. Det har givet mulighed for at komme lidt ud på cyklen, og senest var vi vært ved årets andet klubtræf. Jeg kunne desværre ikke selv deltage men Jørgen Veisig sørgede for at planlægge et par ture og Niller sørgede for kaffen efterfølgende i klubhuset. Der var 22 deltagere hvilket må siges at være flot sådan en kold vinterdag.klubtræf 1
Sidste klubtræf er søndag d. 4. marts i Herfølge (CC95). Lad os vise klubtrøjen og møde talstærkt op.

Derefter starter sommersæsonen langsomt op med en klubaften torsdag d. 8. marts. Vi har lavet en aftale med Katrine Nyholm, som er ernæringskonsulent, tilknyttet DGI. Nogen har måske set/hørt hende før, idet hun også var hos os sidste år i forbindelse med ”tøsetræning”. Dem der var med, var så begejstrede at vi besluttede at invitere hende igen, så alle klubbens øvrige medlemmer også kan få glæde af hendes vise ord. Som sædvanligt vil vi lave tøjsalg og stumpemarked, og mon ikke vi kan få den nye kasserer til at give kaffe. Desværre har vi ikke længere en sponsor til at sørge for kage, så det kan være vi skal finde en der kan bage en.

Klubbens traditionsrige bowlingaften bliver, i år, afholdt fredag d. 23. marts. Tilmeldingen er åben. Som sædvanligt bowler vi en time og går derefter over i ravnsborghallens cafeteria og spiser en buffet.

Søndag d. 25. marts stiller vi (måske) urene frem til sommertid, og under alle omstændigheder mødes vi til årets første tur på raceren. Som altid fra Ravnsborghallen og med lidt held med godt vejr. Ligesom vi plejer vil klubben give en kop kaffe/te efter turen og vel også en grillpølse.

Sommerens udfordring må være DGI Cup, som afvikles i 6 afdelinger. Prisen er 600 kr. for de hurtige (indtil 1. marts).

Løbsdatoer i 2018
1. afd. tirsdag den 8. maj
2. afd. tirsdag den 22. maj
3. afd. tirsdag den 5. juni
4. afd. lørdag den 16. juni
5. afd. tirsdag den 7. august
6. afd. tirsdag den 14. august

Læs mere, og tilmeld via www.dgi.dk/dgiskodacup

Klubbens tur til Harzen er, i store træk, fastlagt, men desværre har vi fået et par afbud, så der er ledige pladser. Turen afvikles i pinsen, fra fredag d. 18. maj til mandag d. 21. Vi vil naturligvis gerne have de sidste pladser besat igen, så hvis du har lyst kan du kontakte mig (formanden), så finder vi ud af det. Den endelige pris er ikke kendt endnu, da det afhænger af det endelige deltagerantal, men regn med ca. 2.400,- for 4 flotte dage i Harzens udfordrende bjerge.

Og husk her i vinterperioden: Det er bedre at cykle en kort tur end ikke at cykle en lang.

Preben Husted
Formand KCM