Udskriv

Så lykkedes det endeligt at få indsat den nye kasserer i sit hverv. Jesper har nu overtaget alt det der har med økonomi at gøre. Det tog også kun (næsten) tre måneder.
Vi har fået opkrævet kontingent, og desværre er der nogle stykker som ikke har fornyet deres medlemskab. Årsagerne er vidt forskellige, men resultatet er jo det samme. Vi har dog også fået et par nye medlemmer, så det betyder at vi lige nu er 64.


I marts holdt vi klubaften men desværre var der kun 7 af klubbens medlemmer som havde lyst til at deltage, så vi går lige i tænkeboks med hensyn til næste år. Til gengæld var vi 33 til bowlingaften og det var godt at se og jeg tror at alle hyggede sig, både dem der bowlede og dem der kun var med til middagen.

Vi har fået åbnet sommer sæsonen og selv om det har været lidt koldt, har tilslutningen været fin. Specielt den første dag var jeg imponeret, for temperaturen havde kun lige sneget sig over frysepunktet den 25. marts om morgenen og alligevel stod 14 friske KCM’ere klar kl. 9 til en lille tur ud i landskabet. Efterfølgende fik vi en pølse og en forfriskning hos mig. Ikke fordi jeg gerne vil lægge hus til men lige så meget fordi kommunen er i gang med at bygge den nye Køge Idræts Park og i den forbindelse har man lukket klubhuset for at rive det ned. Det er ikke sket endnu, men vi har ikke længere adgang til det. På et tidspunkt får vi noget andet stillet til rådighed men indtil da må vi klare os med noget privat, og jeg har da god plads.


Næste lille arrangement er en tur til Sverige på søndag d. 22. april, for at få nogle højdemeter på kontoen. Specielt os der skal til Harzen om en måneds tid vil nok have meget gavn af en tur på Hallandsåsen, men alle er naturligvis velkommen til at tage med. De som ikke tager med kan jo køre en tur som vi plejer, men jeg sætter ikke nogen holdkaptajn på, så i må finde på noget i fællesskab. Læs mere i kalenderen.


Og så er vi i fuld gang med at få alle aftaler på plads til vores tur til Harzen. Vi har stadig en plads ledig, så du kan nå det endnu!

Hold kæden stram.
Preben Husted
Formand